Får du jern nok?

Symptomerne på jernmangel

Symptomerne på jernmangel kan være svære at opdage, men jernmangel er faktisk mere udbredt end man lige skulle tro, specielt hos kvinder.

Går du rundt og føler dig lidt for træt og sløv, selvom du egentlig får den søvn du har brug for? Føler du også muskelsvaghed og åndenød? Symptomerne ved jernmangel kan også være hjertebanken, svimmelhed, hovedpine og uro i benene.

Blodmangel kan også være et symptom, men det er først efter lang tids jernunderskud, for først bruges alle kroppens jerndepoter i lever, milt og knoglemarv.

Er du i tvivl – spørg din læge!

Vil du også have vores nyhedsbrev med gode tips og rabatter til webshoppen?

Får du jern nok?

Cirka en tredjedel af danske kvinder i den fødedygtige alder har et underskud af jern i kroppen, og en stor del af dem kunne opnå en bedre livskvalitet ved at få rettet op på jernmangelen. Er du vegetar eller veganer anbefales det også at du tager et jerntilskud.

Selvom du spiser kød, kornprodukter og grønne grøntsager, er det ikke sikkert det er nok. Kroppen optager kun ca. 10 procent af det jern, du får gennem kosten, og derfor kan et jerntilskud være nødvendig for at genoprette jernbalancen, hvis du er i underskud. Ingen panik – det er nemt at komme på niveau igen, hvis du sørger for at tage lidt jerntilskud.

Jern er meget vigtigt for kroppen, fx skal vi bruge det til at transportere ilten rundt i kroppen og til at danne nye røde blodlegemer.

Hvad kan du gøre?

Du kan altid komme forbi bixen og få en snak. Lige nu har vi Floradix Kräuterblut med organisk jern på tilbud til alle der modtager vores nyhedsbrev.

Vil du også have vores nyhedsbrev med gode tips og rabatter til webshoppen?

floradix-krauterblut-jern-eliksir-kosttilskud-500-ml-

Floradix Kräuterblut er letoptageligt og hjælper bl.a. mod træthed og udmattelse, og til dannelse af de røde blodlegemer.

Floradix Kräuterblut indeholder også riboflavin, vitamin B6, B12 og C. Vitamin C fremmer optagelsen af jern fra fordøjelsen.

Floradix Kräuterblut er nem at tage og hjælper med at sikre en god forsyning af jern, riboflavin og vitaminerne B6, B12 og C. Alle næringsstofferne er opløst og er direkte til rådighed i fordøjelsen. De optages derfor hurtigere end fra produkter i fast form.

Floradix Kräuterblut indeholder udvalgte urter og gær sammen med adskillige frugtsafter som giver en behagelig smag. Der er ikke brugt alkohol eller andre konserveringsmidler ved fremstillingen af Floradix Kräuterblut , så det anbefales at opbevare produktet i køleskab efter at det er taget i brug.

Floradix Kräuterblut anvendes især af kvinder, også gravide og ammende. Produktet kan også anvendes af børn, unge og ældre, vegetarer samt idrætsfolk og andre med en aktiv livsstil.

OBS: Kosttilskud bør ikke træde i stedet for varieret kost.

Bør opbevares uden for børns rækkevidde. Bør kun efter aftale med læge eller sundhedsplejerske anvendes af gravide eller børn under 1 år.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *