Hvordan vi behandler vores jord, planter, dyr og hinanden, mener jeg er den opgave der er kræver mest opmærksomhed fra os mennesker. Hvordan skaber vi et liv, hvor du og jeg kan bidrage med maksimal livskvalitet og et minimum af skade på andre og os selv.

Historie

Det begyndte for mig i min tidlige barndom, hvor jeg på toget fra Bergen til Oslo blev tilbudt en karamel af min far, mod at jeg først tilbudte de andre passagerer i vognen en.

Jeg husker dette som en kæmpe overvindelse af mit ego, da jeg var så ked af, at jeg ikke kunne få dem alle for mig selv. Samtidig var jeg genert, og jeg kunne næsten ikke rumme at skulle gå rundt og spørge alle de andre, om de ville have noget, jeg allerhelst selv ville gumle i et hjørne. Jeg blev glad hver gang, en sagde nej, så ville der måske være en mere til mig. Jeg gennemførte og var ligeså stolt af mig selv, som min far var, og karamellen smagte fantastisk.

Den norske natur og de høje bjerge, min far’s guiden rundt i naturen og den lære han gav mig.

Min mor’s sunde fornuft og kæmpe kærlighed til os børn og god grundlæggende mad og vitaminer. Hele huset lugtede af sødme om efteråret, hvor hun lavede saft og syltetøj til resten af året, dette har præget mig uendeligt meget, jeg går altid efter den ypperste kvalitet og smag, hellere lidt men godt.

I en alder af 26 år fik jeg en hjerneblødning og blev som følge af dette 100% lam og havde afasi. Jeg brugte mange, mange år på opbygning af mig selv og min krop, og som min læge siger, er jeg et medicinsk mirakel. Jeg selv siger, det hele handler om kærlighed til én selv, til maden og til verdenen. Kærlighed er den eneste religion.

Uddannelse og lære

Utallige rejser rundt om kloden.

Bachs Blomstermedicin v.Susanne Løfgren, samt Grundkursus i Phytomedicin (urter) Efter en god del år i helsekost startede jeg i 1990 på Bodymind Institutet. Det er en 4-årig Psykoterapautisk uddannelse som Gestalt og krops-terapeut ved Hanne Bom. Udover dette, masser af aftenkurser i vitaminer, mineraler og kosttilskud. Efter dette skulle der rejses lidt igen, og nu var jeg klar til ‘Good Old India’, hvor jeg mødte en af mine læremestre ‘Munken med de Gule sokker’  oppe ved smukke Himalaya. P.t er jeg i gang med biopat/naturopat og kinesiologi uddannelsen.

Det medførte, at jeg var i Indien i lange perioder, hvor jeg bl.a. fik skrevet en bog. Jeg kender ikke noget land, der er mere et spejlbillede af ens sindstilstand + et godt sted at lære meditation.

Så over en årrække arbejdede jeg sammen med Tibetanerne i Nord India i et projekt for ex-political-prisoners, www.GuchuSum.com, hvor jeg designede tøj og arbejdede sammen med pigerne på systuen.

Passion

Det at kunne få lov til at være med til at bidrage til udbredelsen af økologi, biodynamik og fairtrade, uden kemi og miljø skadelige stoffer.

  • At kunne støtte små projekter og den lille Landmand (som jo i virkeligheden er den store).
  • At vide at noget af overskuddet går til http://www.littlebighelp.com
  • At vide at flere arbejdere får en bedre løn og bedre arbejdsvilkår.
  • At vide at jer kunder og jeg gør en forskel, hver dag.
  • At vide at vi er sammen i en dans, er ved at nå højder, som jeg aldrig ville tro var muligt for 10 år siden.
  • Det at kunne være pave-stolt af jer kunder, personalet og jeg selv.
  • Det gør det hele værd og bringer magi ind i hverdagen.

Tak til jer alle