Slip af med bananfluerne – nemt og hurtigt

bananfluefaelde-tiltraekker-og-fanger-den-lille-flue-pakke-dinhelsebix

Bananfluer går også under navnet frugtfluer eller vinfluer, men lige meget hvad du kalder dem, er de stadig møgirriterende at have i køkkenet, og svære at komme af med.

De tiltrækkes bl.a. af gæret frugt og grønt, og sjatter i flasker eller glas.

De små bananfluer lægger æg i maden og madresterne. Æggene er meget små, så de er svære at se med det blotte øje. Det er ikke farligt for dig at spise maden, for de overfører ikke bakterier eller sygdomme, men jeg tænker at de fleste helst vil være foruden 😜

Vil du også gerne have tips og gode rabatter til webshoppen? Få vores nyhedsbrev her.

Sådan bekæmper du bananfluerne

Du kan slippe af med bananfluer på flere forskellige måder. Fjern først de ting, der tiltrækker dem, og dernæst kan du lave en eddikefælde.

Du blander lidt eddike og en lille smule opvaskemiddel i en skål. Bananfluerne vil blive tiltrukket af eddikelugten, og samtidigt vil opvaskemidlet ændre overfladespændingen, så når fluerne lander på blandingen, vil de drukne…

Du kan også købe denne super smart bananfluefælde i bixen – vi har lige fået dem hjem 💪

Køb den effektive bananflue fælde NU!

Den æble-lignende fælde fyldes med det tilhørende lokkestof og placeres i områder, hvor bananfluer kan være et problem. Dette kan være nær frugt, tomme flasker og mademballager osv. Tjek fælden dagligt. Ved fangst iværksættes selve bekæmpelsen: se nærmere info herom i indlægssedlen i produktet.

bananfluefaelde-tiltraekker-og-fanger-den-lille-flue-dinhelsebix

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *