Vand

Vand – riiigeligt med vand

Vand er livsnødvendigt og essentielt for dit velbefindende.

Vi er ekstremt privilegerede at vi i vores del af verden kan drikke vand direkte af hanen. Den luksus er dog truet p.g.a. af nedsivning af pesticider og andre gifte.

Smagen kan også variere noget, specielt i hovedstadsområdet, har vi rigtig meget kalk i vandet.

Vil du også have gode rabatter og tips om kommende arrangementer? Skriv dig op til vores nyhedsbrev her.

Sådan bliver dit postevand renere og fri for dårlig smag

Brugen af aktivt kul til at rense drikkevand med, går helt tilbage til de gamle egypteres tid. De brugte kullet til at fjerne lugt og dårlig smag fra drikkevandet.

Wakayama-området i Japan har en helt særlig sort af egetræer, hvorfra man udvinder det aktive kul, Kishu Binchotan også kaldet Sumi Sticks, som er små smarte sticks til at rense dit drikkevand.

Køb din vandrenser her.

Det foregår efter ældgammel japansk tradition med en kontrolleret brændingsproces. Før trækullet kan kaldes aktivt kul, skal det brændes langsomt, og herefter ved ekstremt høj temperatur i nogle specialfremstillede lerovne.

Trækullet er fuld af bittesmå huller, og dette finmaskede net absorberer og binder lugt og skadelige stoffer. På denne måde kan kullet rense dit vand.

Det aktive kul, eller Sumi Sticks tilfører også dit vand gode mineraler som calcium og magnesium.

En Sumi Stick holder til 3 måneders vandrens. Den giver det bedste vand hvis du husker at koge den én gang om måneden, for at aktivere den igen.

Prøv selv, og smag forskellen.

Køb din Sumi Stick her. Vi har både store og små. Lige nu kan du få 20% rabat vores fantastiske Sumi Sticks!

Udover at vandet smager bedre efter en Sumi Stick har udøvet sin magi, så er den også et dekorativt indslag i din vandkaraffel.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *